Bekijk projecten

Openingstijden

Maandag  13:00 - 17:30
Dinsdag    9.30 - 17:30
Woensdag    9.30 - 17:30
Donderdag    9.30 - 17:30
Vrijdag    9.30 - 20.00
Zaterdag   10.00 -14.00

hormann zonwering zwolle

dickson zonwering designer

zwolle hordeur leverancier

Basic Raamrolhor

De Basic raamrol horren is een bijna onzichtbare maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 38 mm. horren zwolle

Het frame valt daarom vaak weg achter de gordijnen. Bovendien kan de kleur volledig naar wens worden aangepast.Inklemhor
horren zwolle

Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De horren zijn eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden.
 


Inklemraamplissé UNIT
horren specialist zwolle

Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl.
 


Raamplissé Japan
plisse zwolle

Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl.
 


Rondo Raamrolhor
horren kampen

De Rondo rolhor kenmerkt zich door zijn fraaie design dat met zijn ronde lijnen perfect aansluit bij elk interieur. De Rondo rolhor bewijst dat functionaliteit en design mooi samengaan.
 


Voorzethor
horren zwolle

De voorzethor is de uitkomst voor naar buiten draaiende, naar binnen draaiende of schuivende ramen.
Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de bevestiging.
 


Dubbele Plisséhordeur
horren ijsselmuiden

De opvallendste eigenschap van de Plissé hordeur is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt. Ook bij de dubbele Plissé hordeur is dat het geval. Zelfs voor grote oppervlakken zoals schuifpuien, tuindeuren en serres biedt de typisch Japanse vouwwijze een stijlvolle oplossing.
 

Dubbele Rolhordeur Basichor ijsselmuiden

De dubbele Basic hordeur is bij uitstek geschikt voor bredere deuropeningen, zoals schuifpuien, tuindeuren en serres. Dankzij een inventieve constructie blijft tijdens het bedienen telkens een deel staan, waardoor het andere deel van de deur gebruikt kan worden als doorloop.
 


Plisséhordeurhordeur ijsselmuiden

De Plissé hordeur combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: de Plissé hordeur rolt niet op, maar vouwt op.
 


Plisséhordeur XL
hordeur kampen

De opvallendste eigenschap van de Plissé hordeur is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt. Ook bij de plissé hordeur XL is dat het geval. Door de grotere breedte is de plissé hordeur XL zeer geschikt voor grote oppervlakken zoals bijvoorbeeld schuifpuien en veranda-openingen.
 


Rolhordeur Basic
rolhordeur zwolle

Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van deze hordeur. De deur kan ver uit het midden bediend worden (ideaal voor kinderen), zonder dat de bedieningslijst wordt omgetrokken.
 


Rolhordeur Rondo
hordeur zwolle

De Rondo rolhordeur is mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk interieur en geven het geheel een exclusieve uitstraling.
 


Schuifhordeur

De schuifhordeur is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Vaste hordeuren vormen daarbij de basis. schuifhordeur kampen
Door plaatsing van rails zijn deze deuren als schuifhordeuren toe te passen.
 


Vaste Hordeur

Solide, betrouwbaar en duurzaam. Dat is de vertrouwde vaste hordeur. Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en solide geconstrueerd.

Weten wat voor u de beste keuze is? Vraag ons om advies en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.

Niet voor niets reikt onze klanten kring voor horren en hordeuren ver buiten Kampen regio Zwolle.

horren kampen

button-offerte-hover2
Misol Zonwering Spoorstraat 56 d-eIJsselmuiden Tel.038-3322332
E info@misolzonwering.nl
Facebook  MySpace  Twitter