Bekijk projecten

Openingstijden

Maandag  13:00 - 17:30
Dinsdag    9.30 - 17:30
Woensdag    9.30 - 17:30
Donderdag    9.30 - 17:30
Vrijdag    9.30 - 20.00
Zaterdag   10.00 -14.00

hormann zonwering zwolle

dickson zonwering designer

Rolluiken

Met het brede assortiment rolluiken van Misol Zonwering vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw woning of bedrijfspand. Om uiteenlopende redenen kunt u kiezen voor een kwaliteitsrolluik. De belangrijkste voordelen die een rolluik u biedt betreffen zon-, koude- en geluidswering, verduistering en beveiliging.

Het pantser van het rolluik bestaat uit pvc lamellen of aluminium lamellen. De dubbelwandige, (met expansieschuim)  geïsoleerde  kwaliteitslamellen hebben een dikte van 8 tot 14mm en zijn in iedere gewenste (RAL) kleur te verkrijgen.
De rolluikkasten (recht, afgeschuind of rond), geleiders en onderlatten zijn eveneens in iedere gewenste (RAL) kleur te verkrijgen.rolluiken zwolle


Voor een ideaal veiligheidspantser kunt u kiezen uit onze dubbelwandige rolluiklamellen, waarvan ook een groot deel verkrijgbaar is in RAL-kleuren.

Voor vrijwel iedere situatie biedt Misol Zonwering u een totaalaanbod van alle soorten rolluiken, waarbij wij garant staan voor een uistekende kwaliteit/prijs verhouding. Niet voor niets reikt onze klantenkring voor rolluiken ver buiten kampen en zwolle.

Gebruiksvriendelijke bediening voor rolluikenRolluiken in kampen.

De meest gangbare bediening van een rolluik is handmatig door middel van band (binnen) of elektrisch door middel van een (Somfy) buismotor.
Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van een individueel gestuurd rolluik tot een volledig geautomatiseerde centrale, het aanbod is heel uitgebreid.
Tijdschakelklokken houden ook handig rekening met zonsopgang en/of zonsondergang indien ze in de kosmische stand gezet worden. Zo kunnen ze tijdens uw afwezigheid toch de indruk wekken dat er iemand thuis is, waardoor ze inbrekers op een afstand houden.

Voorzetrolluiken

Onze voorzetrolluiken laten zich perfect integreren aan de gevel van uw woning, zonder daarbij op te vallen. Bijvoorbeeld door het rolluik uit te voeren in de kleur van uw gevel of schilderwerk. Een voorzetrolluik biedt een brede waaier aan voordelen voor alle woningen (zie hierboven).

Inbouwrolluiken

Ook onze inbouwrolluiken, met dezelfde eigenschappen als de voorzetrolluiken, bieden de ideale oplossing om uw woning of bedrijfspand bescherming te bieden tegen verschillende factoren. Het voordeel van een inbouwrolluik is dat het in opgerolde toestand volledig uit het zicht verdwijnt en van buitenaf dus onzichtbaar is.

Garagerolluiken

In verband met inbraakpreventie worden vandaag de dag hoge eisen gesteld aan de toegang tot garages. Verhoogde beveiliging tegen inbraak, eenvoudig bedieningscomfort en een lange levensduur typeren onze specifieke garagerolluiken.

Bekijk hier door ons gerealiseerde projecten

button-offerte-hover2
Misol Zonwering Spoorstraat 56 d-eIJsselmuiden Tel.038-3322332
E info@misolzonwering.nl
Facebook  MySpace  Twitter