Bekijk projecten

Openingstijden

Maandag  13:00 - 17:30
Dinsdag    9.30 - 17:30
Woensdag    9.30 - 17:30
Donderdag    9.30 - 17:30
Vrijdag    9.30 - 20.00
Zaterdag   10.00 -14.00

hormann zonwering zwolle

dickson zonwering designer

Knikarmschermen zonwering

Een knikarmscherm zonwering wordt ook wel een terrasscherm genoemd. De schermen worden voornamelijk toegepast boven een terras of zitje aan de gevel en zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Bij de hoogte-afstelling van het scherm wordt o.a. rekening gehouden met openslaande deuren die dan probleemloos gebruikt kunnen worden. Door toepassing van speciale knikarmen kunnen ze nagenoeg horizontaal afgesteld worden.

Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor u een scherm kunt kiezen dat perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Denk hierbij aan het model, de kleur van het model (aluminium blank geanodiseerd of gemoffeld in gewenste (RAL) kleur), het doek (effen of gestreept) en de bediening d.m.v. draaistang, elektrisch, of elektrisch met afstandsbediening.

Lees meer zonwering knikarmschermen

 

Uitvalscherm zonwering

Uitvalschermen geven een uitstekende bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn geschikt voor elk type raam, waarbij een vrije doorloop geen rol speelt. Uitvalschermen ogen bijzonder fraai tegen de gevel. Voor uitvalschermen zijn verschillende typen armen beschikbaar, zoals vaste-, windvaste- en stormvaste armen. Ook bij deze schermen heeft u uiteraard de keuze tussen verschillende modellen, kleuren, doekkleuren en bedieningsvormen.

Lees meer zonwering uitvalschermen

 

Screens

Een screen (ook wel verticale zonwering genoemd) is een vlakhangende zonwering voor het raam. De warmte wordt buiten gehouden terwijl het zicht naar buiten blijft (grotendeels) behouden. Overdag kunnen de schermen tevens gebruikt worden als inkijkwering. Screens zijn vrijwel voor ieder raam eenvoudig aan te brengen en ideaal wanneer er bij u geen mogelijkheden zijn voor een uitvalscherm of wanneer u vaak afwezig bent. Het scherm heeft geen last van weersinvloeden zoals regen en/of wind en kan gewoon naar beneden blijven.

Ook bij deze schermen heeft u uiteraard de keuze tussen verschillende types, kleuren en bedieningen.

Bekijk hier het aanbod aan screens

 

Markiezen

Onze nostalgische markiezen geven een klassieke uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Een markies is een van de oudste vormen van zonwering die wij kennen en is de laatste jaren weer ontzettend populair geworden. Dit komt voornamelijk door de vele voordelen die de markies u biedt.

*Ze zijn nauwelijks gevoelig voor de wind.

*Zeer gebruiksvriendelijk.

*Maximale bescherming tegen zon inval door de gesloten zijkanten.

*Extra aanwinst voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

*Niet storingsgevoelig.

*In de winter makkelijk te demonteren zodat uw markies een langere levensduur zal hebben.

Onze markiezen worden vervaardigt uit hoogwaardige materialen zoals grenenhout, hardhout of aluminium. De bekapping wordt eveneens uit dezelfde materialen vervaardigd. Beiden worden voorzien van een beschermlaag in elke gewenste kleur. De markies kan handbediend worden door middel van een koord of kan elektrisch bediend worden door middel van een Somfy motor met schakelaar. Ook een bediening op afstand behoort tot de mogelijkheden.

Door de grote verscheidenheid in de doekdesigns zal uw markies altijd uniek zijn. De doeken van Swela en Dickson zijn allen van A-kwaliteit en worden met de grootste zorgvuldigheid verwerkt.

Alle markiezen worden met de hand gemaakt, dit zorgt ervoor dat de kwaliteitsniveau erg hoog blijft.

Alle soorten markiezen kunnen door ons geleverd worden.

Bekijk hier het aanbod aan markiezen

Misol zonwering een begrip op het gebied van Zonwering in Elburg

 

button-offerte-hover2
Misol Zonwering Spoorstraat 56 d-eIJsselmuiden Tel.038-3322332
E info@misolzonwering.nl
Facebook  MySpace  Twitter